Fortsättning på det förra inlägget...

Kvinnan ger av naturen. Mannen tar av naturen.
Om mannen tar mer än kvinnan ger försvinner hennes vilja att fortsätta ge.

Om kvinnan ger mer än mannen vill ha skrämmer det bort honom.

Som vanligt handlar det om balans.
Man och kvinna måste först vara ying och yang inom sig själva för att kunna vara det i relation med varandra.
När balansen är uppnådd kompletterar de varandra istället för att vara rivaler. 

Hon och hanKvinnan ger av naturen. Mannen tar av naturen.
Om mannen tar mer än kvinnan ger försvinner hennes vilja att fortsätta ge.

Meningen med livet?När människan föds in i världen har h*n inga laster som begränsar friheten. Det första människan lär sig är oftast rädsla vilket för oss flesta är den tyngsta lasten att bära genom hela livet. Desto äldre vi bli desto mer laster korsar vår väg och av någon anledning har vi en förmåga att bära med oss livets tyngder inom oss. Alla lär sig släppa vissa av sina laster med åren men ofta byts de bara ut mot andra ok att bära utan att vi själva inser det. Så länge vi bär på laster hindrar det oss från att leva livet fullt ut och må bra inom oss själva. Eftersom vi inte är helt nöjda med oss själva är det omöjligt för oss att vara helt nöjda med vår omgivning. Det är därför krig finns men också därför vi t.ex. inte tycker om vårt jobb som vi vet egentligen är det vi drömt om att göra. Vi kommer söka efter glädjen i andra saker vilket resulterar i att vi samlar på oss ännu fler laster tills vi en dag dör bittra på livet, i olika grad beroende på hur många laster vi tar med oss i döden.

Jag tror att meningen med livet är att bryta oss fria från alla laster som håller oss nere och därmed utnyttja vår fulla potential för att må så bra vi kan. Mår vi så bra vi kan är ingenting omöjligt eftersom ingenting kommer kännas som en börda.

De fyra människotypernaJag har kommit fram till att det finns fyra typer av människor:

1. De som läser manualen
2. De som behöver någon som visar
3. De som provar sig fram och lär sig på egen hand
4. De som skiter i


Bloggen

Jag kanske förhastade mig ang. bloggens framtid. Jag vet inte hur jag känner om ett tag. Jag har trots allt en hel del kvar att skriva känner jag. De flesta har ju hittat hit via facebook och jag lär meddela där är jag är igång igen. Annars kan ni alltid titta in då och då, det tar ju bara någon sekund.

Haha

Hela mitt liv har vänts upp och ner. Förhållande, ekonomi, framtidsplaner och jag vet inte vad finns inte längre. Och tydligen är det något fel på mina lungor eftersom läkaren vill röntga de en gång till för att vara säker innan jag får veta vad det är. Men något fel är det, det var hon klar med att berätta. Korsar mina fingrar och hoppas på cancer.

Aja, ibland sparkar livet en i pungen och sen när man ligger ner blir man stampad i huvudet tills att skit där inne sprutat ut över asfalten. Gotta love it.

Jag pallar inte med den här bloggen längre som ni kanske förstår. Låter den ligga uppe ett tag så folk fattar varför den försvinner i alla fall.

Hah

Jag har varit borta över en vecka och jag har fortfarande 5-6 pers per dag som tittar in. Fascinerande.

Bloggen har börjat kännas som ett krav istället för någonting roligt och det är därför jag inte skrivit något på ett tag. Efter påsk kommer jag nog tillbaka på riktigt.

RSS 2.0